14 januari

publicerat i Allmänt;
Året börjar inte lätt, det ska gudarna veta! Men jag väljer att bara se uppgång istället för fall. Allt går så mycket lättare om man ser positivt på saker istället för motsatsen. Efter regn kommer solsken som man brukar säga. Och så länge ingen i ens närhet är sjuk så går det alltid att lösa. Man ska vara glad åt vad man har och inte det man kunde haft för livet är allt för kort för att gå och må dåligt över saker. 
 
Förra året var inget höjdar år men heller inget dåligt. Det hände för många bra saker för att klaga. Jag fick däremot lära mig att saker inte alltid är självklara och att gräset defentivt inte är grönare på andra sidan. Man måste alltid lära sig att se det positiva i de situationer som känns som hopplösast, för när du minst anar, vänder det och blir bra igen. 
 
Det ligger där emot i människans natur att "aldrig bli nöjd" vi tror alltid att vi kan göra bättre, eller få det bättre på något vis. Kanske få ett jobb där man tjänar mer pengar, kanske flytta till en ny plats för att få större möjligheter. Men det är också det som skiljer oss människor från djuren, att vi alltid vill ha ett mål att sträva efter, det är så vi lär oss att utvecklas som individer. 
Jag vill utvecklas! Jag vill prova nya saker! Kom ihåg att det är mycket lättare att vara positiv än negativ! Var rädda om varrandra och ta ingenting för givet.
 
Varje dag är inte en självklarhet utan en gåva. Därför ska vi se till att 2014 blir det bästa någonsin! 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Johnny H-A:

Bra inställning! Keep up the good spirit, för i slutändan slutar det alltid lyckligt eftersom man bygger upp livet till sig själv

2:a kommentar, skriven , av Julia:

Så fint hår!!

Kommentera inlägget här :