31/01/2010

publicerat i Allmänt;
Det var ett bra tag sen jag skrev nu, mitt internet har varit segt, och sen har jag inte haft tillgång till datorn på hela helgen :), men nu har jag ordnat till det! Vet ni att det ryktas om att uggs ska ha ett sammarbete med Jimmy Choo? Det lär bli spännande. Jag vet inte men nu till kylan har jag velat skaffa mig ett par uggs, men jag tycker dom är så fuuuula, förlåt, till alla er som älskar uggs, men ni måste ju verkligen hålla med mig? Men vi får hoppas att dom fixar sammarbetet och att dom blir vackra och bekväma, precis så som skor ska vara! :)

Inför helgen åkte jag in till stan och handlade en jättesnygg röd klänning från H&M, ursnygg! Röd med puffärmar. Den perfekta party outfiten :) Och sen köppte jag en ny maskara (Jag vet att den har funnits ute jättelänge, och ja har haft den förut, men det är verkligen den BÄSTA mascaran!) och den går bort med varmt vatten, annars sitter den som berget! Precis så jag vill ha det! Dessutom får jag skitlånga och snygga ögonfransar. Jag säger bara.. älskar den!

Nu ska jag ta och kolla runt lite om jag ska köpa biljetter till en liten tripp ner till skåne, och hälsa på min kära underbara kompis Josse, vilket är min enda kompis som faxtiskt delar mitt högsta intresse. Vilket är passionen för kläder skor och modevärlden. Det känns skönt att ha någon som verkligen delar samma intresse som jag, så.. tack för att du finns! 

Ha en trevlig kväll, jag hoppas vi hörs och ses!Ibland tycker jag verkligen om mina ögonfransar :)


Det perfekta mascara köpet, jag lovar er!


Ett önsketänkande från min sida!
28/01/2010

publicerat i Allmänt;
Förlåååt, jag har varit sämst på att uppdatera på ett tag nu, men mitt internet har spårat ut. Men nu är jag på gång igen och slänger in ett litet inlägg! :) Imorgon är det fredag, vilket är mycket skönt! Helgen uppskattas kan jag lova! Härregud ja! I skolan  nu i veckan har vi pratat om fördommar, en tanke som jag själv faxtiskt ägnat mig mycket åt på sista tiden, hur ska man göra genom att undvika fördommar? Jag tror faxtiskt inte det är möjligt, alla människor har fördommar, hela tiden! Och så är det bara, får vi helt enkelt lära oss att leva med det eller ska vi göra allt för att ändra vårat sätt att tycka och tänka? Kanske har vi fördommar för att skydda oss själva och få en själv att verka bättre? Jag vet inte. Men det är helt klart något att tänka på!

Den här veckan har jag spanat runt lite på ikeas hemsida, och tips och insperation till min garderob, vi har sagt ett högre bord med barstol att ha och fixa håret och sminka mig vid och då hittade jag en riktigt snygg pall ifrån ikea, och sen kunde jag inte ungå att kolla efter temuggar, hittade världens sötaste. Bara 49 kronor styck! Jag måste till ikea! Har ni några flera tips på hemsidor eller affärer där man kan hitta snygga inredningar till min garderob? lägg en kommentar eller skriv ett mail. Cathauiina91@gmail.com , nu blir det att ta det lilla lugna ikväll, kanske ta en varm kopp te och mysa och titta lite på Gilmore girls?

Trevlig kväll!

IIkea


Sötaste?


25/01/2010

publicerat i Allmänt;
Jag har prov klockan 12. Shit vad jag är nervös. Men det går nog bra. Får vi hoppas. I fysik då såklart. Alla andra prov är jag inte så orolig för. Ärligt. det är verkligen fysiken som är värst. Men vi går in och gör provet och hoppas på det bästa. Hittat lite bilder för Sonia rykiels vårkollektion för H&M, så nu får ni er ett litet smakprov. :)

Idag ska jag sova hemma hos mamma och pappa. Ska bli skönt att komma hem och pussa lite på doris! Haha. Sen idag så ska jag väl försöka plugga lite matte också. :) Ioförsig är inte matteprovet fören vecka 7, men det gäller att vara förberedd! Haha. Och sen blir det att plugga lite körkort också!

Men nu ska ni få ett smakprov :)
Vi hörs!
Vad tycks? :)