Balmain

publicerat i Allmänt;
Jag vet att en del av er har svårt för det här med riktiga designer kläder, men varför inte inspereras istället för att se kläderna som dårliga? Jag tycker att de är jättevackra, och det är ju faktiskt såna här modehus som inspererar klädkedjor som H&M och Gina Tricot. Jag har märkt att Gina koperar väldigt mycket från catwalken, och misstolka mig inte ! Det blir bra, och för ett billigt pris dessutom. Men oj, om jag hade pengar.

Jag inspereras och avundas varje gång !
Halelulja Balmain!

Lite smågrejer inhandlade innan resan.

publicerat i Allmänt;
Jag åker ju imorgon :) Till min kompis Josse i Skåne. Så därför var jag och inhandlade lite grejer innan jag drar. Tex dyng grymt nagellack från Isadora i färgen 619 Vintage Mint. Och en stor fet bok blev det också. Hehe. Eyelinern lykades jag faxtiskt ragga till mig gratis :D Och sen ser ni kedjor, de ska jag och mamma dekorera mina snygga handskar med. :)

Friis & Company

publicerat i Allmänt;
Nu till mitt favoritmärke vad gäller Väskor iallafall. Jag älskar verkligen friis & company och jag måste ha hur många väskor som helst. Hade en favoritbutik ganska när mig, och där kan jag lova er att jag köppte väskor ! Men tyvärr stängde dom, så nu vet jag inte var man kan köpa dem i butik längre. Så nu gick jag in på www.bubbleroom.se och hittade lite grejer från Friis & Company. - Här är mina favoriter.

Gillar ni Friis&Company ? jag vill veta  ! :D