30 Juni.

publicerat i Allmänt;
Nu var det sista juni, och snart kommer vi in i juli. Härliga juni juli och augusti. I love the summer ! Idag har det också varit varmt, men också lite blåsigt. Vi löste det med en snygg kavaj. Idag var jag och hälsade på mamma och pappa i skogen. Ska dit imorgon igen så ska jag och mamma pyssla lite. Vi får väl se vad vi hittar på för skoj! Den här månaden händer det mycket på. Oj oj oj. Inte nu i Juni alltså, utan Juli. Den 27 ska jag till riga. Ska bli toppenkul. Jag vet att det inte direkt är någon "semestertripp till hawaii" men det är iallafall skönt att komma iväg och göra något nytt. - Dessutom har dom UNDERBARA skor i riga. det vet jag.

Men nu blir det att titta lite på gilmore girls och dricka lite kaffe och mysa. Och vänta på att klockan ska bli fem i morgon bitti, och sen gå upp och jobba ! Jippi ! Hehe.
Puss på er !Kavaj - Lindex.
Tröja - JC
Skorts - Veromoda
Väska - Wedins
Örhängen  - Glitter
Halsband - Gina tricot
Skor - Scorett.

Dagens videoinlägg.

publicerat i Allmänt;


Haha , ett litet videoinlägg från idag, (bilder kommer senare) Vi hade skitkul och vattnet var verkligen ljummet. Jag älskar sommaren! Har inte ni märkt nu att man blir mycket piggare och gladare nu och orkar hur mycket mer som helst? Det gör man inte på vintern, ursh och fy. Men nu!! Nu är det energi som heter duga. På videon är det jag, mija och line. :) Matilda filmar :)

Höst Hos Bikbok

publicerat i Allmänt;

Jag har spanat in på hur hösten kommer se ut iår, iallafall hos bikbok. Tycker den är jättemysig. Jag gillar att det forfarande kommer att vara den här blandningen mellan hårt (som tex skinn) mot mjuka härliga pasteller. Det tycker jag verkligen om! Hur som helst, vad tycker ni om hösten på bikbok? jag vet att det är tidigt nu att spana in hösten, men iallafall, en förhandstitt har väl ingen dött av? :)