Glossybox September.

publicerat i Allmänt;
 
Idag kom Glossyboxen på posten! Jag har inte hunnit prova skrubben från Anatomicals och nagellacket än, men det andra! Den svarta tuben från Cowshed är en handkräm, (super att ha i handväskan) Balance Me, är en ansiktsrengöringscreme, sen ett läppstift från Figs & Rouge. Kul grej det här med glossybox, första boxen och jag kommer garanterat att fortsätta! Verkligen att rekomendera!

Skärgårdsdrömmar.

publicerat i Allmänt;
Hittade en liten bild på mig från i Sommras när vi var vid skärgården. Vi har gjort så himla mycket denna sommar så det är inte så lätt att komma ihåg allt! Den här sommaren kommer bli ytterst svårslagen nästa år men vi ska göra vårat bästa för att få den minnst lika bra!
 
Nu fokuserar jag enbart på jul! Jag har bokat upp mig på 5 julmarknader tror jag! Jag ääääääääälskar jul, julmarknader, julgodis, julpyssel PAKET. Haha, vet ni? Förra året började jag och min mamma köpa paket varranan dag åt varrandra så vi fick öppna paket under hela december. Så mycket tycker vi om julen. Den är lixom på något vis helig för både mig och min mamma!

All You Need Is Silver.

publicerat i Allmänt;
Topp - H&M Trend, Halsband - Truly Madly.
Tröja - Gina Tricot.
Pumps - Nelly.com, Boots - Jeffrey Campbell
Klänning - Nelly Trend.
 
Jag tänkte att jag skulle slänga upp några av mina Silver favoriter i Garderoben Just nu. Vad tycker ni? Gillar ni dom? Jag fullkommligt älskar Silver och det funkar så bra till både vardags och fest!