The weekend this far.

publicerat i Allmänt;
Jag tänkte visa er min helg hittills! Morgonen innan började superbra, bakade macaroons, drack kaffe och lästa senaste nummret av damernasvärld.
 
 
         Efter lite väntan öppnade affärerna och jag sprang in på Zara och hittade den här vackra byxdressen! 
Och efter lite shopping tog jag en välförtjänt lyxfika på det franska caféet Ladureé.
Efter det sprang jag omkring bland lyxvaruhusen på Norrmalm och ungefär en sekund senare befann jag mig på Berns med ett glas vitt vin och kändisspana, men jag hade ingen tur. 
Efter det sprang jag in på NK och ville aldrig aldrig gå ut därifrån. 
Jag råkade shoppa lite också. Visar er sen! 
Snyggaste skyltfönstret stof Åhléns för. 
Och överallt jag var var det mode. Jag gick omkring med ett leende på läpparna hela dagen! 
 
 

Streetstyle!

publicerat i Allmänt;
 
Imorgon bär det av till stockholm för att gå på Fashion Week igen! Ja, jag vet att jag är lite sent ute med tanke på att det började i måndags, men nu är jag ledig och då är stockholm det första jag ska till! Men.. Nu är frågan bara vad man ska ha på sig? Jag har suttit och letat insperationsbilder hela morgonen för att komma på en vettig plan.  Vi får se lite hur det blir. Jag tror kanske på mina vita jeans från Mikael Kors. Hur som helst, har så sjuuukt mycket att se fram emot, och jag kommer säkert uppdatera som en idiot imorgon! 

The New Collection

publicerat i Allmänt;
 
Igår var jag inne på Gina Tricot en snabbis, och hittade denna vackra och OTROLIGT sköna tröjan från "The new collection" Jag matchar den helst med en röd väska och en svart slokhatt och mina fina vita jeans.