Måndag den 30/11

publicerat i Allmänt;
Jaha, då var det sista dagen i november, och vi kliver över i december. Mysigaste månaden på året! Men men, när det blir mörkt är det inte alltid så lätt att hålla humöret uppe! Jag vet inte vad jag ska säga att det har varigt idag. Både bra och dårligt. Mest bra, tror jag!

Är hemma hos mamma och pappa nu i veckan, skönt att vara hos dom! :) Mamma hade haft jul-pynt i hela huset! Det var ljusstakar, och lycktor, bockar och blommor, ja. Allting hemma hos oss. Skönt att komma hem till en julig miljö, med tanke på att det ända juliga i våran lägenhet är ja... Ingenting.

Men mamma lärde mig förövrigt ett bra knep för om man känner att allt känns jobbigt, och stressigt och man bara vill gå och gömma sig under ett täcke:

* - steg 1: Se det ljusa i saker och ting, om du har panik över en sak.. sitt ner i några sekunder, andas och tänk på något bra eller roligt. Du kan fokusera på annat en det du har panik över. Kolla till exempel på om du kanske ser en människa med en rolig hatt? Eller det kanske är något annat roligt du ser. Sitt och fnissa åt det i stället för att få ett hysteriskt utbrott !

* - steg 2: Unna dig lite vardags lyx! kanske gå på en bio, eller fika med en kompis bara för att få något annat att tänka på under stressen och höstmörkret. Behöver inte kosta så mycket bara någonting som får dig på bättre humör, kanske kan du testa en ny tidning du aldrig läst förut?

* - steg 3: Ge aldrig upp hoppet! Det kanske ser ut som att det aldrig blir ljust igen, men tänk såhär: för varje dag som går, kommer jag närmare sommaren !

Hahah , hoppas de hjälper.
Godnatt.

Lite senare, 18.30

publicerat i Allmänt;
Kom hem från staden för ett tag sedan (: Några klipp blev det allt! Köppte skorna + ett par skor till.. (hehe) , det ena paret är från din sko, ett par boots och dom andra ifrån scorett. Himla snygga, de ville jag ha innan jag åkte till gran can, men blev inte så för att dom var för dyra, men nu reade dom ut dom, så då passade jag på att fynda! Fick pengar av morfar till att köpa dem, om jag lovade att inte öppna dom före jul! Och det ska jag hålla också! Dom ligger fint inslagna i min garderob. Tycker ni det är konstigt att önska sig en tapet av sin pojkvän i julklapp? Det tyckte iallafall han. Haha om inte annat kan han ju använda det som inslagspapper, så blir det väääääääääldigt fina paket ! ;) Haha. Nej men en tapet och färg önskar jag mig av honom i julklapp.

Imorgon blir det skola igen, får bara hoppas att det blir kryssning på torsdag. Det skulle vara kul att bara komma iväg. Det kommer bara att vara i en dag, så vi är väl hemma till fredag igen, Men endå! :) Kan ju alltid hoppas.

Hahah nu är det konstaterat, att varken jag eller kim kan laga fläskpankaka. När jag skulle göra en förra gången så blev den lika stel som en dörrmatta (ahahahha det var verkligen roligt ska ni veta.) Och nu när kim skulle göra en, blev den jättestor och fick hål stora som fotbollar! Jösses vad vi är bra ! Men det ska bli gott med mat, har inte käkat något idag, så när vi var och handlade var jag hungrig på allt ! Men vi får väl hoppas att det blir ätbart.  Det tror jag nog!

Ses imorgon bloggen!
Godnatt! ;)Äntligen är ni mina <3

Söndag 29/11

publicerat i Allmänt;

Det är första advent idag !! :) , Mysigt, och jag taggar till på stan. Ska dra dit en snabbis och köpa skor och gå på myrorna tänkte jag. Orkar inte ha söndagsångest idag ! ;) Det har jag så ofta ändå, så då kan vi dissa det den här söndagen och mysa på första advent istället ! :) Så idag blir det stan, skor och myrorna. (Hoppas det är öppet bara, annars gråter jag! Haha)

Har på mig min SNYGGA JACKA; och min nya älsklings parfym :* Men nu måste jag sluta skriva, ska springa ner och ta en buss nu tänkte jag :) Skriver ikväll.
xoxo babe´s

Den här kommer att bli ett måste i min parfym hylla nu i höst/vinter. Älskar den!     Asså , vill verkligen ha den här.  Ett plagg som känns så jälva rätt nu i höst !