Happy weekend

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag! Jag jobbade förra helgen så nu är det skönt att äntligen ta långhelg. Eller, lång helg och lång helg, mer än ett dygn iallafall. Jag har nämligen något att visa er. Jag har köpt mina aldeles egna Chanel Örhängen som jag velat haft huuuuuuur länge som helst. Och det roligaste med dessa är att de bara finns i ett exemplar i sverige. Hur coolt? Jag älskar dem iallafall. 

Kavajfeber

publicerat i Allmänt;

Jag kan verkligen inte vänta till den 16 april! Då släpper H&M sin Consious Exclusive, igen. Och den här kavajen är verkligen sååååå snygg!! Kommer bli en klar garderobsfavorit. 

Vårvindar

publicerat i Allmänt;
Under veckan som gått kan iallafall jag säga att våren har visat sig från sin hittils bästa sida! (Anser ni att det är vår än?) Jag vet inte riktigt, men optimisten i mig skriker att det är det. Jag och mamma var på spa förra veckan, vilket var heeeeeeelt fantastiskt! Och där hittade jag en helt fantastisk creme som jag läst så mycket bra om! Har inte provat den än, men efter det ska jag ge er ett överlåtande. Vad tycker ni om vårens denim trender? Jag köpte ett par jeans från MiH som jag gärna vill visa er, kanske i en dagens?