Net-a-porter.com ♥

publicerat i Allmänt;


Åååh, vilka godingar!! Tänk om jag skulle ha massor av pengar. Då skulle det gå åt till tillexempel det här :
Om det är någon som känner sig sugen på att klicka hem dom här godingarna kan jag tala om att klänningen kommer ifrån "Marshesa" och kostar ungefär 80.000 svenska kronor. Och skona kommer ifrån Versace och går på en lite billigare slant på ungefär 25.000 kronor! Och allt kan ni klicka hem på http://net-a-porter.com Känner ni er inte sugna? ;) haha.

Nya glamour..

publicerat i Allmänt;
Hejsan igen! Nu håller jag på för fullt här hemma med att packa väskorna, vi ska ju bara vara borta i en vecka, men jag packar för ett helt år.. (Hallå, jag är ju TJEJ..) om ni mot förmodan har missat det ;) Jag läste på glamour.se att tidningen kanske skulle komma på posten idag, jag ju alltid hoppas! Skulle vara perfekt om jag fick den nu, INNAN vi åker.. Hehe. Nya elle ska komma ut den 4, så den kommer ju ligga hemma och vänta på mig tills jag kommer hem. Klänningen också får vi hoppas! :D Åhhh vad jag är sugen på att få den! Nam nam.. Och nu ska jag med mamma och buppe till vetrenären. Hoppas allt kommer att gå bra. Håll ut Buppe! <3 Älskar min lilla vovve. Eller lilla och lilla..  Han är min lilla ponny. Haha. den enda "hästen" jag klarar av. Haha, och nudde också såklart. Men hon var ju en ko med massor av brun päls :*

Nu ska jag fortsätta att packa, åker ikväll! Blir KANON :* Måste fixa lite filmer med. det är ju trotts allt 87 mil dit.. hehe.. blä för det!

Vi hörs senare! KramarSjälv håller jag tummarna!

Sista mars!

publicerat i Allmänt;
Hej på er. Nu är det minsann sista dagen! Och sista dagen här hemma :) Ikväll åker jag. Då drar vi till Lappland och hälsar på mina kära kusiner. :) Det ska bli jättekul, längtar som tusan! Så nu ska jag dra på körlektion, (jag har dubbel) sen ska jag sticka hem och börja packa. Hoppas att min mami ringer, för buster har fått någon infektion i munnen, så vi måste åka till vetrinären med honom :( Stackars Buppe! Förresten! Resan till stockholm är nu beställd! Och madde och line kanske ska följa med också! Det ska bli så himla KUL! Det längtar jag värkligen till :O <33 Jag ska kolla på Gucci! :* Puss på det! Men ni, vet ni vem jag hittade igår?

En liten katt som brukar gå hemma hos morfar, och han är så söööt och kelig. Så han kom fram till mig igår, och jag var ju verkligen tvungen att ta upp honom och mysa lite :) Haha. Söt kille det där, men jag har dock ingen aning om vad han heter? :)Myyse kissen :) <3