Onsdag den 28/10

publicerat i Allmänt;

Ja! Frosten ligger på marken medans jag sitter och tittar ut och dricker lite kaffe. Jag vill verkligen att det ska komma snö. Jag vill verkligen att det ska bli vinter! För vad kommer efter vintern...? Vår & sommar ! och då är det dags igen. Sommarlovet. Som jag VET att ni längtar så ni dör efter. Men det finns ju något charmigt med vintern också? Och framförallt magiska december. När man bara räknar ner på dom 24 dagarna som känns som en evighet. Men att gå och julshoppa med sina bästa vänner. Att träffas för att ta en fika. (förövrigt ska jag fika med två av mina pullor imorgon) 

Nej men för övrigt så ääälskar jag vintern, det finns så många fördelar med den, som så många ser nackdelarna i. Men jag skulle ju inte heller vilja ha vinter året om! Jag är ett stort fan av sommaren också. Men jag är ganska glad över sveriges alla årstider. det skulle ju vara ganska tråkigt om vi inte hade dom? Eller?

En bild jag tog förra vintern.
Och jag älskar den - för att den har
stor innebörd för mig.

Lördag 24/10

publicerat i Allmänt;
Gårdagen... Den var minst sagt spännande ! Och kul! Härregud ibland undrar jag hur fan vi lyckas ! Men det är bara att fortsätta och idag ska jag ut igen ! Ser verkligen fram imot ikväll ! Det ska bli så himla kul ! Att få dansa är nog det bästa jag vet ! Och en annan underbar sak som har hänt idag är att jag har fått den där sjuuukt snygga jackan från H&M Av mamma ! :) Jag blev så glad ! Och snart blir det shopping igen ! Hoppas att man hittar något, på måndag rättare sagt :P Jag är ganska så taggad. Och en annan sak jag kom och tänka på är att vi har lov nu ! Jag kan inte fatta det  :P , Ioförsig är det ju bara en vecka, men endå? :)

Söndag blir förhoppningsvis ganska lung.. Hahah man kan ju inte hålla på att festa hela dagarna ! Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att få göra mig iordning till ikväll. Jag taggar på!

Asså , vill verkligen ha den här.  Ett plagg som känns så jälva rätt nu i höst !
Min, min, min ! <3

Fredag 23/10

publicerat i Allmänt;
Nu är det dags för helg ! Och det ska bli så himla skönt med lov ! :) ikväll är det fest med mina brudar, alltid kul med er flickor ! ;) idag  har det varit matte hela dagen. Läser matte c. och det tar på krafterna att sitta och TÄNKA en hel dag. Haha. Nej men helt ärligt så tror jag inte att jag kommer klara det, det tar fan på krafterna det här. och snart har vi nationella proven i det med. Shit. Men det löser sig ! Det gör det ju alltid. :)

Men nog om skola nu! Det orkar ni ju inte med att läsa, eller hur? ;) Ikväll ska jag ha min snygga klänning ifrån Gina som jag köppte för typ.. två veckor sen kanske? Skitsnygg är den! :) Snart kommer dom .  Men förövrigt så hoppas vi på en väldigt trevlig och rolig kväll ;) Återkommer med dom roliga detaljerna  ;)


Snygga skor ifrån scorett. :) ,  Älskar deras skor så jävla mycket ! :) <3   +Den här kommer att bli ett måste i min parfym hylla nu i höst/vinter. Älskar den!= drink

Snygga skor + underbar doft = Party !