H&M´s nästa gästdesigner.

publicerat i Allmänt;
Vem kan det vara? Eller rättare sakt, vilka kan det vara? H&M har klargjort att deras nästa gästdesigner är både en man och en kvinna, men ingen vet vem det är. Det ryktas om att det kan vara Tomas Maier, som jobbar för Bottega Veneta, och Carolina Herrera.

Den 9 september kommer det att släppas ut, vem tror du att det kan vara?
eller, vem vill du att det ska vara?  

I min garderob del 3.

publicerat i Allmänt;
Hej på er, idag är jag sjuk. Typiskt. Min hals hade svikit mig totalt i morse! Jag trodde jag skulle dö, fick ingen luft eller någonting. Sen ringde jag till min handledare och sjukanmälde mig, jag tror inte han hörde vad jag sa, stackarn. Hehe. Men nu iallafall ska ni få min videoblogg, igen. Den här gången i min lilla "minserie"  i min garderob, del 3. Märker att jag råkade säga att jag fick mina skor i present två gånger. Haha det låter lite mobbat. Men okej! :D

Snälla skriv vad ni tycker om den! Om det är något jag kan bättra på eller om det var bra som det var! Jag skulle bli jätteglad om ni skrev något iallafall!

Ha en bra dag!
Puss!

Dagens shoppingtips.

publicerat i Allmänt;
Nu till dagens shoppingtips, och idag kommer allt från Nelly. Jag kommer fortfarande att köra på den söta/hårda looken iår, Jag bara älskar den, och jag vet att det håller på att bli kallare, men jag älskar den här klänningen! Kenza hade den på sig när hon gjorde en kampanj för Nelly i sommras. Vad tycker ni?  Hittar ni några favoriter?