Sonia Rykiel , H&M

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag uppdatera er med vad jag har köppt! :D Det är ju en tröja och en pin än så länge, men det kommer ett par strumbyxor i mars. :) Men jag är hur nöjd som helst, och tröjan är URskön :) , Kommer nog aldrig att ta av mig den här :D,  haha. Men nu är det tid för att städa, är hur trött som helst, vilket syns på bilden! Men det är bara att ta det som det kommer ;) Hihi.- ja, jag är trött och har inte sminkat mig än! :D

Omg, jag tror det är kärlek!

publicerat i Allmänt;
Härregud jag tror jag är kär! :D, Kollade på HMs hemsida och hittade den här sjuukt snygga jeans skjortan för bara 99 kronor :O , Det är ju skitbilligt! Och den är verkligen hur snygg som helst. Jag är för övrigt uppe klockan 9 på en lördag. Det får man ju inte vara :( , Men ikväll är det party som gäller, känner mig taggad till tänderna! :D Men jag lägger in ett inlägg lite senare och visar er min nya tröja från Sonia Rykiel :)

Målat klart garderoben! :)

publicerat i Allmänt;
Nu så, nu är garderoben färdigfixad och klar! :D nu är det sista bara att tapetsera, och det skulle väl ske i helgen! :) Det känns kanon att äntligen få den klar! testade att ha på mig mitt nya läppstift som jag köppte igår, och det var skitsnyggt på ju! Eller vad tycker ni? Precis den färgen som jag har letat efter och velat haft. Slänger upp en liten bild för att visa er ;)

Ha en bra kväll!
Kramar.