Vila I Frid Oscar de la Renta

publicerat i Allmänt;
Ni har väl inte missat den tråkiga nyheten att den kända designern Oscar de la Renta dog i veckan 82 år gammal. Året var 1965 då han valde att öppna sitt egna modehus med samma namn som han själv, innan dess hade han haft praktik hos den välkände Christóbal Balenciaga, och tidigare även jobbat hos huset Lanvin. Ryktena säger att nya kreativa chefen för Oscar de la Renta blir Peter Copping. Copping har bland annat tidigare arbetat hos Nina Ricci. 

Hermés Birkin

publicerat i Shopping;
Det är nog illa när jag helt enkelt inte minns när jag bloggade senast. Och jag ska inte ens försöka, komma på några bortförklaringar. Jag har helt enkelt annat ivägen, och just nu.. väldigt lite intressanta saker att skriva om. Dessutom inget roligt att ha på sig när hösten knackar på. Men, snart kommer nog orken tillbaka! MEN! jag har köpt mig en fin väska. Nämligen en birkin. Mina favoritmärken börjar stavas; Hermés, Saint Laurent och Chanel. (Vi får väl inte glömma Valentino och Isabel Marant heller.. Och Dior, och Mulberry... Och Chloé och Givenchy! Suck... jag ger upp!) 
 

You Go Acne!

publicerat i Allmänt;
 
 
Acne visade sin vår och sommarkollektion i Paris i helgen! Jag vet inte vad ni tycker, men jag älskar färgerna, snitten och den där skräddade känslan som gör att den ser ut som den är sydd enbart för din kropp. Jag gillar skarpt! 
Info och bild är tagen från : Damernasvärld.se