09-12-29

publicerat i Allmänt;

Jag var i stan i går, och hittade några fynd på mellandagsrean. Men det röda läppstiftet som jag i princip åkte in för att köpa var helt slut ! Jaja. Det kommer fler tillfällen ! Köppte iallafall : En blå tröja från monki, En supersöt tjol från H&M (För 100:- !!!) Ett par skitsnygga stövlar, som jag kan ha på mig nu när det är kallt ute :) , hårspännen, ÄNTLIGEN ! , och ett par röda trosor ifrån Hanky panky, och slutligen ett så otroligt fint skärp ifrån Gina:) , helt sold på det! :)

Idag ska jag träffa beckis, som jag inte sett på ett bra tag nu, har saknat dig snygging! :) , Vi ska ha massa trevligt och först ska vi gå och käka sushi. Sen ska vi gå hem till mig och ha julklappsutdelning ;) Haha. Undra ja vad tomten kommer komma med;) hihi, men skämt och sido, jag kommer ha en jättetrevlig dag. Det är jag nästan säker på  ! <3Gårdagens fynd!

Mellandagsrea <3

publicerat i Allmänt;
Jaha. Då är det dags igen då! Att dra fram armbågarna och dra in till stan, för nu..  nu är det mellandagsrea och jag ska fynda ! :) Hahah, jag längtar lite måste jag säga ! Men make up store är det första stoppet tror jag ;) Där ska jag handla ! Ett rött läppstift, kanske en borste, och lösögonfransar till nyår ! Så är det !! Ska kolla på en jacka, och sen kanske ett par kängor.. eller boots, så jag har något att gå med nu när det är kallt. Men om jag köper skor idag, så ska det vara ett par jag kan gå med ute NU. För ja är trött på att inte ha några skor..

Mitt internet har varit jätteknäppt idag.. jag vet inte varför.. :S, Den brukar ju inte vara så konstig. Men nu är den det iallafall. I fredags vare fest ! Härregud vad roligt vi hade !!  Träffade massa gamla kompisar och så. :) Helt klart, hel kul ! :) Och snart är det nytt år. Några nya löften, som man kommer hålla iår också? Not. Man håller aldrig löften. Men i år, ska jag iallafall försöka. Jag ska ha körkort under 2010. Det ska bli mitt nyårs löfte. Inte att börja träna, eller äta rätt. Det funkar ju bara i max... två veckor. Sen är man tillbaka där man började igen ! eller hur? Men att skaffa sig ett körkort måste jag ju iallafall ha förr eller senare eller hur? :)

God jul !

publicerat i Allmänt;
Idag, är det äntligen jul ! :) Åh, vad jag har längtat ! Det är lixom alltid något speciellt med den här dagen. Att få umgås med släkt och vänner, och bara njuta av att alla är snälla, glada och trevliga ! Julafton är magiskt ! :)
men nu är man ju såklart ganska spänd över vad man kommer få i julklapp ;) Visst, det är inte hela värden med julklapparna, men jag kan ju inte säga att jag inte är nyfiken ! För klart är jag det ! Är inte ni?

Hoppas iallafall ni får en trevlig jul ! Så skriver jag ikväll sen :)