Ny baddräkt från H&M

publicerat i Allmänt;
Ja, jag vet att jag är typ.. USEL på att uppdatera, men jag gör mitt bästa för att få er glada och nöjda. Haha, men jag har ju glömt att visa upp min nya baddräkt jag köppte på H&M nu i fredags! Personligen har jag lite svårt för baddräkter, men vart helt såld när jag såg denna ! Provade den och det satt garanterat mycket bättre på kan jag lova !

Men vad tycker ni om baddräkter? Håller ni med mig att det är ytterst svårt? Jag adderar mina snygga jeanshorts och lite smycken, och har planer på i sommar att köpa mig en riktigt snygg Jeans jacka.

Men vad tycker ni om min nya baddräkt? Kommentera!

31:a maj, 2010!

publicerat i Allmänt;
Imorgon är det Juni! :) Sommar sommar sommar ! :D, Vad tycker ni om det då? ;) Idag är det bara en lektion i skolan och imorgon är jag ledig. Härligt värre ! :) Men klockan tolv börjar skolan, så nu är det bästa att jag gör mig i ordning! Lägger upp en bild på en outfit jag hade på mig tidigare i veckan !


Jacka - Rock n´ blue
Örhängen - H&M
Linne - Vila
Topp - Vila
Jeans - Vero moda
Väska - Gina Tricot
Skor - Scorett.

Alexander McQueen´s efterträdare.

publicerat i Allmänt;
Nu är det klart. -Sarah Burton, blir Alexandrer McQueens efterträdare efter hans tragiska bortgång. Får bara hoppas att hon kommer att hålla samma unika stil som Alexander minst sagt hade under hans livstid.