Sista November.

publicerat i Allmänt;


Godegud vilken morgon! Alltså, jag skulle igentligen vara i skolan idag.  Men nu om morgonarna åker jag buss nu eftersom det är så kallt. Och idag kom aldrlig min buss. Jag stod och väntade på den i 40 minuter och jag kan lova er att jag trode jag skulle dö. Godegud vad kallt det var. Mitt huvud höll på att sprängas och min näsa höll på att göra en Mikael Jackson (trilla av) så jag fick masa mig hem igen och försöka att inte förfrysa. Jag skulle gått i skolan till 11 idag eftersom mina andra lektioner mer eller mindre var inställda. Jag kan säga er att jag fryser fortfarande. Godegud. Idag kanske det blir att dra till stan och köpa julklappar och VARMA SKOR, om jag får skjuts till dörren det vill säga.

Jones & Jones

publicerat i Allmänt;


Här är jag och min fina kompis becka i mina två klänningar från Jones and Jones, båda köpta på nelly.com!  Hoppas ni haft en fin kväll, och en underbar dag!

Kramar!

29 November.

publicerat i Allmänt;


Godmorgon på er! Nu är det dags för ytterligare en till vecka som aldrig tar slut. Jag är så otroligt trött på allt nu, och den här helgen har jag verkligen tänkt på min framtid. Ska jag verkligen bli Civilingenjör? Eller ska jag söka till en hudterapeft-skola i stockholm som jag vet att jag kommer älska att gå till skolan varje dag i ett år till? Eller ska jag kämpa mig till skolan i fem år extra och bli någonting riktigt riktigt bra? Något jag inte kommer ångra, men få slita gärnet för?

Jag vet inte.. Valen är inte lätta. Tur att man har familj och vänner som stöttar oavsätt vad.