Dagens Outfit + Lite som är på gång just nu.

publicerat i Allmänt;
 
 
Nu till en dagens outfit! Det var länge sedan! Shit! Jag var inne i stan igår och hämtade min nya telefon (iphone 5) den är för övrigt superbra. Jättenöjd med den! Så sprang jag in på Lindex och hittade den här urläckra skjortan! Vad tycker ni om den? I looooove it!
 
Nu till lite nytt som händer! Jag har nämligen blivit förfrågad av att börja blogga på en annan blogg-portal som heter Vionno.com och det är bara jag och tre andra tjejer som blivigt förfrågade! Så jag tycker ni går in och gillar Vionno på facebook så kommer ni få se allt jag publicerar där också. Men som sagt, inte klart än, jag tackade ja igår. Så nu ska ny header fixas och jag är superivrig att komma igång.
 
Jag har älskat att blogga på blogg.se men jag tror att det här är en jättechans för mig att komma upp lite och få större och bredare läskrets! Det skulle vara så roligt om de blev fler som läste! Men som sagt, det kommer nog att ta lite tid innan den är uppe ordentligt och så men jag kommer meddela er i tid innan den nya webbsidan kommer upp.
 
Och det är bara tre veckor kvar till jag och min sambo drar till Maspalomas en vecka och tro mig... det ska bli såååååååå skönt! (Jag har spanat in en badräkt från Miu Miu som skulle passa PERFEKT!) Nej men jag ser verkligen fram emot att få komma iväg lite. Men det är bara en vecka kvar till jul-ledigt så det kan jag nog stå ut med.
 
Nej, men iallafall. Nu vet ni vad jag sysslar med.
Ha det så bra så ses vi snarast!
Xoxo.
 
 
 
Skjorta - Lindex
Klocka - Pilgrim
Jeans - Levis
Skor - Tiamo.
(Klänning som hänger - Versace + H&M)